רעש מזה כמה שבועות באוזנים של רעש דומה לרעש של זרם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/01/2015 | 03:29 | מאת: ארד יצחק

המשך חשמלי של חותיי מתח גבוהה. מגיע לאחר שאני שוכב או יושב וכשאני בתנועה לא נישמע באוזניי . ברצוני להסביר שהרופאה שלחה אותי ןבדיקת שמיעה ולרופה אורטוםד שמיתמחה בבעיות צואריות כי לפניי חודשיים נפלתי על הכתף והיא חושדת שזה קשור לנפילה על הכתף,בנתיים הכתף נירפאת אבל הרעש מאד מפריעה לי מאד . אני בן 70 ויש לי קצת לחץ דם גבוהה 140/90 אני מאד מותרד מהמצב ובנוסף הפראות שנה יש לי אשמח לעזרא ממך בתודה מראש. ארד יצחק

24/01/2015 | 19:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך ארד יצחק. אפשר לעזור לשיפור מטרד הטנטון . למטרה זו חשוב לראות את תוצאות בדיקת השמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

25/01/2015 | 00:41 | מאת: ארד יצחק

אני מחכה לתור שלי לבדיקת השמיעה ואני יעביר לך את התשובה של הבדיקה . בקרוב תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)