טנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/01/2015 | 18:49 | מאת: מאירה

שלום רב,בת 48 ,בריאה ,לפני מספר חודשים חליתי בוירוס שנמשך כשלושה שבועות ,חולשה וטנטון מוגבר ,כלומר אני סובלת מטנטון סביל כבר מספר שנים [חשיפה לרעש חזק בעבר לזמן רב] ,מאז אותו וירוס ממנו החלמתי הטנטון המוגבר נשאר ,בדיקות דם תקינות ,נשלחתי לבדיקת שמיעה ואכן יש ירידה בשמיעה באוזן הימנית ,עברתי mri [מחכה לתוצאות] ,רציתי לשאול האם יש סיכוי שהטנטון הוא תוצאה של אותו וירוס ,או תגובה מאוחרת לחשיפה לרעש חזק מאוד שנים רבות ,תודה מראש

24/01/2015 | 19:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מאירה לאחר גמר החשיפה לרעש . אין החמרה בטנטון כתוצאה מהנזק מהחשיפה בעבר. אם יש לקוי שמיעה לעיתים קרובות מכשירי שמיעה דיגיטלים ממסכים את הטנטון מעבר לשיפור השמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

24/01/2015 | 20:26 | מאת: מאירה

היא תוצאה של וירוס?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)