טינטון פועם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/01/2015 | 23:52 | מאת: לירון

היי, אני לגמרי מבולבלת,יש לי טינטון פועם באוזן ימין בו נשמע הדופק שלי מזה חצי שנה. רופא אוזניים הפנה אותי לסיטי ובדיקת שמיעה ורופא אחר אמר לי לא לבצע סיטי בשל הקרינה ולבדוק קודם האם כדורים של הורדת לחץ דם עוזרים. לא יודעת מה מסוכן יותר - לא לבצע את הבדיקה או כן. הטינטון מגיע בלילה ואני משתמשת באטמי אוזניים ואז זה לא מפריע.האם אפשר להמשיך לחיות כך ללא בדיקות מפחידות ופולשניות? אשמח לקצת סדר.

19/01/2015 | 23:56 | מאת: לירון

שכחותי לציין - מטופלת באסטו 15 מ"ג וסובלת מחרדות. יש לי עודף משקל אבל בכללי בריאה. הרופאת משפחה שלי אמרה שטינטון פועם לא מגיע בגיל 27 ומאוד הלחיצה אותי,אשמח לעט סדר.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)