צפצוף באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/01/2015 | 00:33 | מאת: קובי

שלום ד"ר, עקב מכה שקיבלתי באיזור קרוב לאוזן , הרגשתי צפצוף אוזניים למשך כ- 5 דק ומאד נבהלתי. לאחר מכן הצפצוף נעלם, ולמזלי אני לא מרגיש שום בעיה בשמיעה. השאלה היא האם עליי לגשת להבדק, האם יש סכנה שהשמיעה שלי נפגעה, או שהכל בסדר ואין לי מה לדאוג אם הצפצוף נעלם ואני מרגיש בסדר.

04/01/2015 | 08:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קובי אם הטנטון נעלם , כנראה לא נגרם נזק קבוע. הייתי ממליץ בכל זאת לעבור בדיקת שמיעה לברר אם יש אסימטריה לרעת האוזן שנפגעה. גם הייתי ממליץ שמספר חודשים לאחר החבלה להמנע מחשיפה לרעש חזק בעיקר באוזן זו. כמו הרכבת אטמים בשהייה ליד רמקולים בארועים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)