טנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/11/2014 | 01:36 | מאת: אביב

שלום רב בסיכום רפואי ,הרופא רשם את המלא "טנטון" ללא הסבר נשאלת השאלה, איך מגיעים להחלטה אם זה טנטון כרוני או חד פעמי האם נהוג לרשום תוספת הסבר למלה, כדי שיהיה ברור למה התכוון המשורר על אף שהתלונה במקור הייתה , על טנטון חד פעמי

15/11/2014 | 13:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אביב הרופא רושם בסיכום את התלונות שלך. מאחר וטנטון זו תלונה שלא ניתן להוכיח בצורה מדויקת, על הרופא לרשום מה שאתה מתלונן. כמובן שאם היתה זו תלונה חד פעמית זה לא טנטון כרוני. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)