ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/11/2014 | 14:26 | מאת: גיא

שלום לפני כשלוש חודשים מכשניסיתי לקום מהמיטה קיבלתי סחרחורת שבא הובהלתי למיון, לאחר מכן ערבתי בדיקת ct / eeg /ראיה / ושמיעה עפ"י הרופאים הכל תקין אלא שלאחרונה חוזר אלי סוג של סחרחורות "קטנות" במשך היום, אצין בפניך גם שכחודש מהיותי במיון הסחרחורות ניפסקו (בד"כ כשהייתי שוכב או קם מהמיטה). בקשתי שיפנו אותי לפיסיוטרפיה אך נענתי בשלילה בטענה שאם ישנו שיפור עדיף שלא לנסות ולטפל.... בכל אופן אשמח לדעת את דעתך בנושא, היתכן שעדיין הגוף לא ריפא את עצמו וזה יקח יותר זמן משחשבתי? מה עלי לעשות? הייתכן שההרגשות שאני חש היום הם מתוך חרדה?

15/11/2014 | 13:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גיא אם הסחרחורות תנוחתיות או קשורות בהורדה או הרמת הראש יתכן והמדובר בנשירת האבנים הקטנות שבאוזן ובטיפול חד פעמי כ80% מהמקרים התופעות חולפות. בכל מקרה יש צורך בבדיקה ווסטיבולרית קלינית כדי לענות ביתר דיוק לשאלתך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)