אי שיווי משקל סחרחורת וקצת לחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/10/2014 | 13:38 | מאת: יהודה

כבר 7 חודשים שאני סובל מתחושת שיוט מתי שאני הולך ברגל בדקתי כל דבר אפשרי עשיתי סיטי מוח בדיקות דם בדיקת נוזלים באוזניים בדיקת קריסטלים באוזניים כל דבר אפשרי שום פתרון איפה שאני לא מחפש אין פתרון אני פשוט לא מבין מה לעשות עם זה התחלתי עכשיו פיזו טפריה בצוואר כי אולי זה משם עשיתי דיקור סיני הולטר ליום אחד וגם לופר לחודש שאליו עוד לא קיבלתי תשובות אבל נראה לי תקין בגלל כל המצב הזה התחלתי לקבל דפיקות לב מואצות כמו מן חרדה כזאת שזה יקרה שוב זה קרה לי באמצע חדר כושר לפני 7 חודשים ומאז זה לא עוזב אותי אני רואה שיש להרבה אנשים פה את זה ואני רוצה להאמין שמישהו מצא פיתרון בכול מקרה מי שכן 0526422127 זה הטלפון שלי תתקשרו אולי יש תקווה לריפוי

23/10/2014 | 17:24 | מאת: יהודה

מתי שאני מסתובב ליד התנור וחום פתאום יוצא ממנו אז בא לי הסחרחורת וגם שאני במקומות הומי אדם וגם שיש אורות גבוהים אני יותר רגיש לזה המיקוד ראיה שלי נפגע אבל בדיקות הראיה שלי תקינות

27/10/2014 | 15:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יהודה כפי ששוחחנו יש לשלול מקור לבבי - כפי שעשו לך הולטר. וכדי לבצע ,MRI מח ואוזניים. אם הכל תקין ככל הנראה מקור של מתח . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)