BPPV - ונהיגה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/10/2014 | 19:11 | מאת: סחרחורת BPPV

שלום, לאחר סחרחורת פתאומית קשה (!) מלווה בחילות,הקאות וזיעה קרה - אובחנתי בחדר מיון (לאחר שלילת כיוונים אחרים) כסובלת מ-BPPV (תזוזת "קריסטלים" באוזן).הארוע חלף תוך מספר שעות.(נעזרתי גם בזריקה) ולפי שעה (חלפו יומיים) לא חזר. דבר כזה לא קרה לי אף פעם, פרט למקרה של סחרחורת קלה שקרתה לי לפני כחודשיים. וכאן השאלה הראשונה: בשני המקרים הדבר ארע אחרי נהיגה בין-עירונית. (כ- 100 /80 קמ"ש). האם יכול להיות קשר בין נהיגה / מהירות נהיגה לבין התופעה? שאלה שניה: מה מידת היעילות של בדיקות ופיזיותרפיה בתקופה שבה הכל תקין ותופעת הסחרחורת לא חוזרת? -(גיל: 60+).תודה.

13/10/2014 | 12:39 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אין קשר בין BPPV לנהיגה. אם המדובר בפיזיותרפיה לפי ברנט דארוף שניתן לבצע גם לבד בבית - היא חשובה למניעת התקפים חוזרים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)