אפשר?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/10/2014 | 16:37 | מאת: יגל

אני סובל כחודש מטניטון מתגבר שכל פעם משנה צליל אני בן 17 וחצי רציתי לדעת אם אוכל לקבל לקנות מחולל שמיעה או מכשיר מיסוך כי ממש קשה לי עם הטניטון הוא נהיה קשה יותר...? והאם אתה יודע את המחירים..

03/10/2014 | 09:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לגבי שיטות טיפול - כדאי לדבר לאחר איבחון מקור הטנטון. מיסוך חלקי ע"י רעש לבן בהחלט יכול לעזור. בברכה ד"ר בן דוד

03/10/2014 | 09:56 | מאת: יגל

למה הוא משנה צליל או רמה של הצילול הוא התחיל לי לפני כחודש כתוצאה מרעש והוא כל פעם משנה צליל או רמה זה מעיד על משהו? או אמור להיות אותו צליל?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)