רעשים משתנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/09/2014 | 19:17 | מאת: ...

אני סובל מטניטון כבר שלושה שבועות עקב חשיפה לרעש הרעש לא נשאר אותו דבר לפעמים הוא יורד קצת לפעמים הוא עולה לפעמים הוא משנה צליל זה משגע אותי למה זה לא נשאר אותו צליל? האם זה יפוך להיות צליל אחיד שלא משתנה זה שזה משתנה משגע אותי

01/10/2014 | 19:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

השינוי בצליל יכול לרמוז שהתהליך עשוי לחלוף. לא צריך להתמקד בזה ולעקב על כל שינוי. בתקופה זו חשוב להמנע מחשיפה לרעשים חזקים כדי לתת סיכוי למערכת השמע להתאושש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)