סחרחורת קשות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/05/2009 | 15:14 | מאת: שרה

שלום, אני בת 28 וכבר 3 חודשים סובלת מהתקפי סחרורות קשים. ההתקף יכול להתחיל באמצע השינה וגם באמצע הקניות בסופר. הוא נמשך כ-12 שעות בהן אני חייבת להיות בשכיבה ללא תזוזה ולו הקטנה ביותר שכן אז הסחרחורת מתגברת פי 100 ואני גם אתחיל להקיא. לאחר ההתקף המרכזי יש לי הרגשה של חולי לעוד כמה ימים בהן אני קצת מסחוררת עייפה ופשוט ממש מותשת פיזית ונפשית. עשיתי MRI יצא תקין, בדיקת שמיעה וBERA גילו ירידה בשמיעה באוזן הפגועה. אותה אוזן שהיתה לי דלקת אוזנים חריפה מאוד שגרמה לחור בעור התוף שמאז התאחה. אני ממש מיואשת מהמצב הרופא אאג לא מסביר לי דבר ולא מציע לי שום פתרון או אור בקצה המנהרה. ואני מרגישה שחיי פשוט נעצרו ואני חיי בפחד שכל רגע אני הולכת לחטוף התקף, ובגלל הפחד אני פשוט בועלת כדורים בלי סוף (אגיסרק ופארמין). הציעו לי ללכת לפיזיותרפיה לטיפול בBPPV אך ממה שקראתי באינטנט לא נראה כי הסימפטומים מתאימים. יש תקווה למצב שלי? ומה יש לי בכלל?? זה יעבור מתישהו? או שאני אאלץ להתמודד עם זה כל חיי?? תודה

16/05/2009 | 15:23 | מאת: שרה

בעת ההתקף במצב שכיבה ללא תזוזה עדין יש סחרוחרת והיא מתגברת מאוד מאוד בעת תזוזה אפילו קטנה כמו הטיה הקלה ביותר של הראש או מסיפק אפילו שמישהו יתישב על קצה המיטה כדי לגרום להרעה דרמטית בסחרחורת. היא תדעך שוב לאט לאט לאחר שאהיה שוב ללא תנודה. כמו כן בזמן ההתקף יש לי טינטון

16/05/2009 | 15:23 | מאת: שרה

בעת ההתקף במצב שכיבה ללא תזוזה עדין יש סחרוחרת והיא מתגברת מאוד מאוד בעת תזוזה אפילו קטנה כמו הטיה הקלה ביותר של הראש או מסיפק אפילו שמישהו יתישב על קצה המיטה כדי לגרום להרעה דרמטית בסחרחורת. היא תדעך שוב לאט לאט לאחר שאהיה שוב ללא תנודה. כמו כן בזמן ההתקף יש לי טינטון

16/05/2009 | 15:23 | מאת: שרה

בעת ההתקף במצב שכיבה ללא תזוזה עדין יש סחרוחרת והיא מתגברת מאוד מאוד בעת תזוזה אפילו קטנה כמו הטיה הקלה ביותר של הראש או מסיפק אפילו שמישהו יתישב על קצה המיטה כדי לגרום להרעה דרמטית בסחרחורת. היא תדעך שוב לאט לאט לאחר שאהיה שוב ללא תנודה. כמו כן בזמן ההתקף יש לי טינטון

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)