חשיפה רעש שני שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/09/2014 | 01:32 | מאת: רוני

האם אפשר לרפא טינטון שנגרם מחשיפנ לרעש? האם היו מצבים שטינטון מחשיפה רעש נשאר רק כמה חודשים או שבועות ותוך כדי זה משתקמת מעטפת המיילין של תאי העצב והשמיעה חוזרת למצבה המקורי?

20/09/2014 | 16:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רוני כדי לענות לשאלה זו יש מספר נתונים שצריך לדעת: מה עוצמת הרעש? האם החשיפה לרעש קבוע או לסרוגין?מה תקופת החשיפה? בברכה ד"ר בן דוד

20/09/2014 | 23:21 | מאת: רוני

23/09/2014 | 00:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

עד שנה מיום החשיפה עדיין יש סיכוי שהטינטון יחלוף. חשוב להימנע מחשיפות נוספות לרעש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)