חוסר יציבות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/09/2014 | 20:14 | מאת: לאת

שלום ד"ר יעקב בן דוד לפני כמעט שנתיים לאחר לידה סבלתי מתחושת חוסר איזון שהיה מלווה בחרדה ופחד ליפול או לאבד הכרה. עברתי הדמיות בראש CT MRI שיצאו תקינות והרופא קבע שזה דיכאון וחרדות. טופלתי בציפרלקס שקצת גרם לי לשכוח מהתופעה אך עדיין הרגשתי אותה במידה. כיום לאחר שהפסקתי לקחת את הכדורים כמעט 7 חודשים אני מרגישה ממש לא טוב תחושה של סחרחורת בתוך הראש, ריחוף והרגשה שהרצפה זזה או עקומה משהו שמאוד קשה לי לתאר. לעיתים יש קצת כאבי אוזנים שבאים וחולפים מעצמם וכמו כן גם כאבי ראש. בבדיקה נוירולוגית תקין,אך לא ביצעתי שוב הדמיות . בביקור אצל א.א.ג נשלחתי לבדיקת ENG שהמועד שלה עוד יותר מחודש. אני בלחץ וחרדה מהמצב בעיקר מהפחד של הבדיקה עצמה ומהתוצאות. האם יש טיפול שאתה ממליץ עליו עד לבדיקה ? האם יש באמת קשר בין חרדה תמידית לתחושות כאלה ? האם קיימת בדיקה נוספת שיכולה לתת מידע דומה ולא כרוכה בסחרחורות? אני מקווה שתוכל קצת לעזור לי ומתנצלת על אורך ההודעה תודה ליאת

20/09/2014 | 15:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לאת מתח וחרדה אכן עשויים לגרום לכל התופעות שציינת .הפסקת הציפרלקס גם אם הדרגתית עשויה להיות גורם מסייע לתופעות. לדעתי יש להתייעץ עם פסיכיאטר אם יש מקום לחזור לטיפול נוגד החרדה /דיכאון. עברת כבר ברור יסודי כולל MRI ששולל מרבית הגורמים המדאיגים. ENG מבררת מקור באוזן הפנימית לסחרחורות ואם זה חיובי יש מקום לפיזיותרפיה ספציפית. בברכה ד"ר בן דוד

23/10/2014 | 13:26 | מאת: יהודה

אם מצאת פתרון או משהו אנא שלחי לי הודעה או חייגי 0526422127

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)