בדיקה מפחידה?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/09/2014 | 19:11 | מאת: סיון

הי, אני סובלת זמן מה מסחרחורות בתוך הראש, חוסר יציבות ונשלחתי לבדיקת eng אני בלחץ מהבדיקה, כי הבנתי שהיא בעצמה גורמת לסחרחורת ואני גם ככה בחרדה להתעלף. האם מישהו עבר אותה? מה מחפשים והאם יש טיפול? אשמח לשמוע קצת אותכם.. תודה

15/09/2014 | 10:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום סיון ENG - אלקטרוניסטגמוגרפיה מבררת מקור הסחרחורות בעיקר בודקת את המערכת הווסטיבורלרית של אוזן פנימית. מגרים מערכת זו ע"י שטיפת האוזניים במים של 30 מעלות ו44 מעלות דבר שגורם לסחרחורת קצרה במצב שכיבה ולאחר זמן קצר חולפת ללא שרידים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)