סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/07/2014 | 21:59 | מאת: לי

ערב טוב, מעל חצי שנה אני סובלת מסחרחורות וחוסר שיווי משקל עברתי בדיקות שמיעה+ברה שיצאו תקינות וגם m.r.i. שיצא תקין.. הייתי אצל מומחה סחרחורות שאמר שכנראה זה מיגרונטי אבל השבוע שהייתי אצל הנוירולוגית היא שללה לגמרי שזה מיגרנה ואמרה שזה לחץ נפשי ושלחה לפסיכיאטר עכשיו השאלה שלי היא למה כל אחד מחליט משהו אחר ומשגע אותי? ואיך היא יכולה לאבחן שזה לא מיגרנה? אני כבר מיואשת ורוצה לחזור למה שהייתי,, תודה רבה

11/07/2014 | 09:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש סחרחורות על רקע מיגרנה - לעיתים מיגרנה מתבטאת בצורת סחרחורת ללא כאבי ראש. אחד הגורמים להופעת סחרחורות אלה כמו גורמי גרוי אחרים להחמרת מיגרנה זה מתח וחרדה, לכן בכל מקרה כדאי לברר ולטפל בנושא זה ע"י מומחה , דבר שעשוי לשפר את מצבך. בברכה ד"ר בן דוד

15/07/2014 | 19:25 | מאת: לי

לאיזה מומחה אני יכולה עוד לפנות? פניתי לכמה מומחים וכל אחד אומר משהו אחר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)