סובלת מסחרחורות כבר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/06/2014 | 18:55 | מאת: לילך

שלום, בחודש פברואר עברתי אירוע BPPV, תוך כדי שינה, לראשונה בחיי (בת 42). טופלתי בפזיותרפיה, ההתקף עבר אבל תחושת הסחרחורת המשיכה, כעבור שבועיים התקף נוסף (תוך כדי ישיבה), שוב טופלתי בפסיותרפיה. הסחרחורות המשיכו תקופה של כארבעה שבועות. הייתה הטבה כעשרה ימים ושוב היה לי התקף קצר יותר, ללא טיפול בפיסיותרפיה אולם לפני כשלושה שבועות חזרו הסחרחורות והן מאד קשות. בעיקר במצבים בהם אני רוצה לישון (בחצי ישיבה), יש לי סחרחורות קשות, לחץ באוזניים, צפצופים. ותחושה שהראש מאד כבד. אני כבר ממש מיואשת, מתקשה מאד לישון והסחורות מלוות אותי כל היום. עברתי בדיקת ברה שיצאה תקינה וכן בדיקת עיניים תקינה. אשמח לשמוע דעתך מה עלי לעשות (כדורים לסחרחורת לא עוזרים). תודה

29/06/2014 | 14:20 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לילך יש צורך בבדיקת רופא אא"ג או נוירולוג מומחה לסחרחורות. אם הסחרחורת נמשכת בצורה שציינת יש צורך בברור נוסף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)