טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/06/2014 | 14:48 | מאת: מיה

ד"ר בן דוד שלום אני סובלת מזה כ 4 שנים מטינטון רצוף (24 שעות)ללא הפוגה. לפני כשבוע מתוך שינה התעוררתי עם רעשים וצפצופים חזקים מאוד משהו מאוד חריג מביחנתי. שנמשכים עד היום ומתעצמים בעיקר בשכיבה ובלילה ללא שום קשר לשקט בלילה גם כשיש רעש.התופעה של התעוררות מתוך שינה עקב הרעשים ממשיכה כל לילה התחלתי לקחת קולנקס לפני שינה וזה לא כל כך עוזר .השאלה שלי היא האם זה התגברות של הטינטון הקיים או תופעה חדשה שדורשת בירור א.א.ג / נוירולוגי. תודה מראש על תשובתך 0

29/06/2014 | 14:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיה כדאי לבקר רופא אא"ג. שיבדוק וישלח לבדיקת שמיעה עדכנית להשוואה עם בדיקות קודמות. אין לי פרטים נוספים על מצב בריאותך כדי שאוכל להמליץ על ברור נוסף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)