סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/06/2014 | 16:36 | מאת: לי

שלום ד"ר בן דוד אני מעל חצי שנה סובלת מסחרחורות וחוסר שיווי משקל וכן טינטון קל ופועם מידי פעם, עברתי m.r.i בדיקת שמיעה וברה והכל יצא תקין לחלוטין ב"ה, השבוע הייתי אצל מומחה לסחרחורות ואמר שיכול להיות שזה מיגרנה כי שוקולד וקפאין גם עושה לי סחרחורות אז השאלה שלי היא: האם זה הגיוני שמיגרנה מגיעה בכזו צורה חזקה עד שלפעמים אני לא מסוגלת לקום מהמיטה בגלל הסחרחורות? תודה על תשובתך... נ.ב. יש לי תת פעילות של בלוטת המגן אך אני מאוזנת וכל בדיקות הדם תקינות ב"ה

16/06/2014 | 22:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אכן מיגרנה עשויה לגרום לסחרחורות קשות. מה שמונע מיגרנה עשוי למנוע הסחרחורות לכן חשוב דיטה דלת תירמין, ארוחות ושינה בצורה מסודרת, פעילות גופנית סדירה וטכניקות למניעת מתח. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)