צפצוף חד באוזניים/ בראש?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/06/2014 | 14:58 | מאת: שרונה

יש לי כשבוע צפצוף חד בראש כמדומני. אני לא יכולה להבדיל אם זה באוזן אחת. אוזניים. או בראש. פשוט שומעת צפצוף שלא מפסיק שממלא את הראש. גם בשעות היום אך לא מורגש. בלילה במיטה או כשמנסה לנוח צהריים. ממש מציק ומורגש. רופא המשפחה אמר לי שזה נקרא טינטון ושיכול להיות שזה נובע ממתח וחרדות? מה זה והאם זה יעבור לי? או שאם זה כבר הגיע אז זה משהו שיישאר לכל החיים? לא עברתי בדיקות שמיעה. שמיעתי טובה.

11/06/2014 | 22:41 | מאת: שרונה

ללא תרופות או מחלות בת 35

16/06/2014 | 22:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

יש לבצע בדיקת שמיעה בהקדם ולפי התוצאות ישקל הטיפול. מאחר והיעילות של הטיפול גדלה ככל שמקדימים כדאי לפנות למיון בחשד ללקוי שמיעה פתאומי ואז גם מבצעים בדיקת שמיעה ומחליטים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)