ממה נובע הטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/06/2014 | 20:43 | מאת: רחל

ממה נובע הטינטון באוזניים? במיוחד בשעות הערב וכיצד ניתן להתגבר על התופעה?? תודה ד"ר בן דוד

11/06/2014 | 08:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רחל הטיניטוס נובע מנזק בנתיב השמיעתי החל מהשבלול עד למערכת עצבים מרכזית. ברב המקרים המקור לא מסיבה מדאיגה. בד"כ זו סיבה וירלית או הפרעה קלה בזרימת הדם. כדי להתגבר על התופעה או למזער אותה יש שיטות שונות. בין השאר בשעות השקט של הערב כדאי להעשיר מערכת השמע ברעש לבן כמו של מזרקת מים אך רק למסך חלקית ולא להעלים לגמרי הטנטון. אחרת לא ניתן לגרום להסתגלות אליו. בברכה ד"ר בן דוד

11/06/2014 | 09:23 | מאת: רחל

בוקר טוב ד"ר בן דוד!!!! אכן הפעל בהתאם להנחיותיך, העשרת את ידיעתי בנושא הטינטון תודה ויום טוב - רחל

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)