סחרחורות, ורעידות באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/05/2014 | 23:52 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 17 ומאז ספטמבר התחלתי לסבול מסחרחורות. בתחילה הן היו סיבוביות ואחרי תקופה קצרה (שבוע שבועיים) הן נהפכו יותר למין הרגשה של חוסר איזון ותחושה של כמעט נפילה. עד חודש דצמבר עברתי בדיקת דם והולטר שהיו תקינים ובנוסף גם ניסיתי טיפול בסטונרון שלא עזר במיוחד. התחילו לי צפצופים בשתי האוזניים לסירוגין, כאשר באוזן אחת מופיע צפצוף והאוזן השנייה כאילו נאטמת. לפעמים ימין, ולפעמים שמאל. התחלתי גם להרגיש תחושה מוזרה שכאשר עומדים בצד ימין שלי ומדברים חזק אז זה גורם למין רעידות מציקות כאלה באוזן שמאל. זה קורה כאשר יושבים לאכול כל המשפחה וגם אם אני אהיה עם שני אנשים שידברו חזק ליד אוזן ימין שלי. הלכתי לרופא אף אוזן גרון שהפנה אותי לכל מיני בדיקות.(שמיעה, טימפנומטריה, ברה, eng, אולטרסאונד של הצוואר..) ביצעתי בינתיים בדיקת שמיעה וטימפנומטריה שהיו תקינות וגם ביצעתי בדיקת ברה בשבוע שעבר והכל תקין חוץ מהגל השלישי באוזן שמאל שהוא קצר מהנורמה. אמרו לי לחזור עם התשובות של הברה לרופא שלי. התור לרופא ארוך אז עד שאלך אליו יש לי מספר שאלות- על מה הגל הקצר יכול להעיד? הוא יכול להסביר את הרעידות באוזן שמאל? מה דעתך, ממה אני סובלת? על מה הרעידות באוזן יכולות להעיד? תודה רבה מראש.

17/05/2014 | 21:30 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך חביון קצר של גל בודד בד"כ ללא משמעות. זה תואר לעתים ממקור וירלי. קשה לי לקבוע אבחנה רק על סמך הנתונים שכתבת ללא בדיקה קלינית ווסטיבולרית וללא ראית תרשימי הבדיקות גם אם פוענחו כתקינים. בברכה ד"ר בן דוד

20/12/2016 | 17:05 | מאת: ניצן

הי שלום אני בן 21 ולאחרונה הגיעו רעידות של ממש מבתוך אוזן שמאל כאילו ויש פרפר בתוך . אשמח לתגובה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)