עיווט שמיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/05/2014 | 22:43 | מאת: אריאל

שלום לפני כחודש שמתי לב שאני לא שומע טוב באוזן ימין אחרי בדיקה מעמיקה אצלי גיליתי שיש לי עיווט שמיעה בתדרים נמוכים עד 500 הרץ אני שומע שונה מהאוזן ימין וגם באותו אוזן בתדרים גבוהים יותר אחרי בדיקות שונות כולל bera לא גילו כלום למרות שאני ממשיך עם הבעיה הלכתי לרופא פרופסור ומנתח אשר בדק את האוזן ולא מצא שום דבר לא תקין.אני מחכה לmri אני מתעסק בסאונד והרבה שנים אני שומע מוסיקה.כל יום אני בודק את עצמי ומגלה שאין שינוים.כמובן שאני מיואש.מה אפשר לעשות? הבעיה היא העיווט שיש בתדרים האלה יכול להגיע ל 30 הרץ בתחומים האלה

10/05/2014 | 10:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אריאל כנראה נגרם נזק קל למערכת השמע אשר רק אתה כמוזיקאי שמת לב לכך. לאחר גמר הברור כולל MRI שכנראה יהיה תקין. תוכל להתמודד עם ההפרעה בעיקר בטכניקות קוגניטיביות שברוב המקרים מאד מוצלחות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)