טינטון רצוף כשנה וחצי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/05/2014 | 20:54 | מאת: רפי

שלום דר בן דוד, אני בן 38 וסובל שנה וחצי מטינטון רצוף שנשמע כזימזום מהמוח שהחל כתוצאה מסיבוך של שפעת עם דלקת באוזן ימין שנאטמה למשך כשלושה שבועות ובמהלכם התחיל הטינטון טופלתי רק במוקסיוויט למשך 10 ימים ולאנבסטרואידים כפי שמקובל במקרים אלה מכיוןמשהייתה ירידה מעורבת דו צדדית בינונית בכל התדרים שנעלמה לאחר כחודשיים ונותרה רק ירידה דו צדדית בינונית בתדרים 6000-10000 הטינטון לא פסק מאז ולו לשנייה אחת, האם יש עוד סיכוי לדעתך כי גם לאחר תקופה כה ממושכת הואניכול לחלוף לגמרי והאם לדעתך היה צורך להתחיל בזמן הדלקת טיפול בסטרואידים שהיו מונעים את המשך התהליך של הטינטון?

10/05/2014 | 10:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רפי קשה לענות על שתי השאלות ששאלת כי לשם כך יש צורך בנתונים נוספים. מה שכן אוכל לייעץ הוא להפסיק להתעסק בשאלות אלה וללמוד טכניקות להעלים הטינטון מהמודעות. עם תרגול נכון ושמוש בטכניקות לשליטה בתשומת הלב שליטה בצורת החשיבה וכן במתח,וכן שמוש ברקע של מיסוך חלקי ניתן להגיע למצב שהטינטון מפסיק להיות גורם שלילי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)