סחרחורות לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/05/2014 | 11:18 | מאת: נעמה

שלום, לפני כחודשיים נפגעתי בתאונת דרכים עם פגיעת צליפת שוט. מאז התאונה יש לי כל הזמן סחרחורות. השבוע חזרתי לעבודה לראשונה לאחר התאונה ואני מרגישה שהסחרחורות גוברות כשאני יושבת מול המחשב זמן רב. מה כדאי לעשות בכדי לטפל בבעיה? לאיזה רופא לפהות? אילו בדיקות אני צריכה לבקש? תודה!

06/05/2014 | 08:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נעמה מומלץ לפנות לרופא אא"ג או נוירולוג המומחים לסחרחורות. לאחר בדיקה ווסטיבולרית קלינית יחליטו על המשך ברור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)