זריקות גנטמיסין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/05/2014 | 10:08 | מאת: רחל

אובחנתי כחולת מנייר במצב קשה ע"י רופא אאג. נתן לי הפניה למרפאת אאג בשערי צדק לגבי זריקות גנטמיסין או סטאורידיםץ הרופא לא ככ בעד כי אני בת 41 ולא רוצה שיהרסו לי את השמיע. אבל התקפי הוורטיגו הם נוראים. אני נפלתי ברחוב. האים הזריקות שווים את הסיכון? התור שלי בשערי צדק זה בעוד שבועיים

06/05/2014 | 08:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רחל הזרקות סטרואידים בד"כ לא פוגעות בשמיעה. באשר לגנטמיצין , כדי שאוכל לייעץ אני צריך לדעת מה תוצאות בדיקת השמיעה בכל אוזן. בברכה ד"ר בן דוד

06/05/2014 | 13:07 | מאת: רחל

באוזן הפגוע ירידה קלה העיקר בדציבלים הנמוכים

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)