טינטון ולחץ במצח

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/04/2014 | 21:21 | מאת: יעקב

אני בן 56 סובל מזה זמן רב מטינטון חזק וירידה בשמיעה מוכר עי המל"ל 14.5% ניכות צמיתה.מזה זמן רב אני סובל מלחצים וכאבים באזור המצח.חוסר שינה כל רעש הכי קטן כשיש שקט מוחלט מקפיץ אותי עם זרמים ולחצים באיזור המוח רציתי בבקשה לדעת אם יש פיתרון לבעיה בתודה יעקב

28/04/2014 | 21:26 | מאת: יעקב

לציין אני עובד במפעל עם חשיפה לרעש

01/05/2014 | 12:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יעקב לחץ במצח דורש המשך ברור לא בטוח שיש קשר לטינטון שכנראה קשור לחשיפה לרעש. בכל מקרה יש מקום לבדיקה ואולי צילומים ע"י אא"ג או נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)