רון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/04/2014 | 23:34 | מאת: עמר

שלום ד"ר פנייתי אליך לפני חודשים ,אני בן 23 יש לי צפצופים באוזניים לאחר מטווחים הצפצוף היה חזק ונחלש עם הזמן לאחר 6 חודשים אני מרגיש שהצפצוף מתחזק רק באוזן שמאל לאחר שאני שומע רעשים מסוימים רעש של מים וכאשר אני נוסע באוטו או שומע מוזיקה ואחר מכן נרגע חוזר לרמה שהיה בה זה חריג ?? והאם הצפצופים יכולים לחלוף עד שנה אן שזה הופך לכרוני ?

24/04/2014 | 09:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רון חשיפה לרעש חזק מגרה את האוזן הפנימית במיוחד אם יש נזק קודם כפי שהיה אצלך. לכן עליך להמנע מחשיפה לרעש במידת האפשר אם כי רב הפעמים החמרת הטנטון היא רק זמנית. אם הטינטון חד צדדי כדאי לעבור ברורים נוספים אצל רופא אא"ג כמו בדיקת BERA. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)