ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/04/2014 | 12:25 | מאת: רינה

שלום אני בת 71 חויתי פעמיים סחרחורת חזקה בשינוי תנוחיה במיטה הלכתי לרופא המשפחה מכיון שלא היה רופא א.א.ג זמין הו אבחן וורטיגו לאחר בדיקה והפנה אותי לפיזיוטרפיסט מעולה המתמחה בין היתר בורטיגו רק בטיפול החמישי חזרו הגבישים ולא היו סחרחורות בטיפול ,הקפדתי על ההוראות של שכיבה בכרים גבוהים ולא להטות את הראש למטה למעלה ולצדדים ,עת אין סחרחורות אך אני קמה בבוקר עם הרגשה של כבדות בראש ,מה עושים במקרה זה בנוסף אני מאוד פוחדת שהמקרה יחזור אצפה לתשובתך המנומקת תודה

20/04/2014 | 20:30 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רינה המהלך הנכון זו בדיקת רופא מומחה לסחרחורת אא"ג או נוירולוג. בד"כ אם מדובר בבעיה של ה"קריסטלים " ב80% מהמקרים הסחרחורת חולפת מטיפול בודד של הרופא עצמו. עם כל הכבוד לפיזיותרפיסט - , אין לו ההכשרה לברור סיבות שונות לסחרחורת. במידה ואכן מדובר בבבעיה של ה"קריסטלים " יש ללמוד טכניקה של פיזיותרפיה פשוטה עצמית למניעת התקפים נוספים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)