מירון 138 כפר ורדים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/04/2014 | 23:29 | מאת: ענת

אני בת 44 ולאחרונה אני חשה מידי פעם ברעד פנימי של אוזן ימין. התחושה עוברת כעבור מספר שניות,אך אני לא יודעת מה המשמעות של תופעה זו ,האם זה מעיד על בעיה באוזן,או בעיה אחרת ???אודה מאד על קבלת תשובה.

17/04/2014 | 11:34 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ענת תחושת רעד באוזן מקורה בד"כ באוזן תיכונה . יש שם עצמימי שמע זעירין עם שרירים קטנים שלעיתים מסיבות שונות כמו עייפות ומתח עשויים לרעוד בדומה לרעידות של עפעף . יחד עם זאת , כדאי להתייעץ עם נוירולוג אם כי הסבות שהזכרתי הן השכיחות. בברכה ד"ר בן דוד

17/04/2014 | 22:31 | מאת: ענת קליינמן

ד"ר יעקוב בן דוד שלום רב! יש לי שאלה נוספת לגבי אוזן תיכונה. לפני כמה שנים היה לי ורטיגו ,ומאז לעיתים יש לי סחרחורות האם יש קשר בין ורטיגו לרעד באוזן. תודה רבה על תגובתך המהירה והמקצועית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)