טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/04/2014 | 22:35 | מאת: M\ZM

האם טינטון חזק שלושה ימים ולאחר מכן הוא נעלם לחלוטין ובלי כל סיבה חוזר .זה משהו נורמלי.אני סובל מהתסמין למעלה מארבע חודשים כל הבדיקות תקינות כולל MRI .עברתי גם טיפולים דיקור סיני ודיקור יבש בלי תוצאות.בסוף החודש אני אמור לעבור TRT.בדיקת שמיעה ליקוי בינוני אוזן ימין בינוני חמור און שמאל ,משתמש כבר 3חודשים מכשיר שמיעה עם מיסוך .בתודה מראש .M\ZM

17/04/2014 | 11:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

טנטון גם אם אינו קבוע זו לא תופעה נורמלית יחד עם זאת כאשר הוא לא קבוע יש סיכוי רב יותר שיעלם לחלוטין. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)