תחושת נוזל באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/04/2014 | 00:12 | מאת: יונתן

שלום אני בן 22 סובל מזה 4 שנים מטנטונים ומאיבוד שמיעה קל מאוד באוזן אחת לעתים קרובות אני גם מרגיש שיש נוזל באוזן (לאו דווקא זאת שסובלת מאיבוד שמיעה) שמגיע מיד אחרי שאני שומע משהו, למשל טריקת דלת או פצפוצים או אם אני נוגע באזור שמאחורי האוזן לעתים אני גם סובל מאיבוד שמיעה פתאומי שחולף לאחר כמה שניות נבדקתי עי אאג והוא לא מצא שום נוזל מה זה יכול להיות ? חשוב לציין שבמשפחה שלי יש מקרים של איבוד שמיעה בגיל צעיר תודה רבה

07/04/2014 | 20:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יונתן תופעות כפי שציינת דורשות ברור נוסף מעבדתי והדמייתי במטרה לעלות על מקור התופעות הנ"ל ולפחות למנוע החמרה. מומלץ פניה לרופא מומחה בתחום השמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)