ציפצוף באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/04/2009 | 17:00 | מאת: גד

שלום ד"ר, בשנים האחרונות אני סובל לפעמים מציפצוף באוזן שמאל. זה מורגש במיוחד כשאני בשכיבה. אין סחרחורות ושומע היטב. לפעמים הבעייה החמירה עקב "פקק" באוזן זו. כרגע משתמש פעם ביום בספריי "קליניירז" וזה מאוד מקל גם על הציפצופים באוזן, וגם על הבעיות שהיו בעבר של "פקק". כאמור,הבעייה חוזרת לפעמים,אך פחות מאשר בעבר. אשמח לדעתך המקצועית, ולהמלצתך. בתודה מראש.

30/04/2009 | 15:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

30/04/2009 | 15:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום האטימה של האוזן ע"י השעווה מונעת מיסוך הטינטון ע"י הרעש הסביבתי ולכן גורמת להעצמת טינטון קיים. מעבר לכך מומלץ ביצוע בדיקת שמיעה לאחר ניקוי השעווה ואם יש ליקוי לא סימטרי יש מקום לברור נוסף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)