דפיקות באוזן כמו דופק שבא והולך לסירוגין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/04/2014 | 13:03 | מאת: עמיר

ובנוסף הרגשה שהאוזן סתומה התחיל לפני כמה ימים האם יש סיכוי שיעבור ? רופא אף אוזן גרון אמר שנראה לו שהעור תוף אצלי מצולק אבל לא שלח אותי לשום בדיקה ושם טיפול מה שעוד יותר הפחיד אותי כי עם הרופא לא רואה שום דבר אז איך האוזן שלי סתומה? ואיך זה שיש דופק בתוך האוזן היו לי הפרשות באוזן הזאת לפני שבוע והרופא ניקה לי את האוזן לא היו דפיקות או משהו זה התחיל לפניי שלושה ימים בערך

03/04/2014 | 12:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עמיר כדאי לעבור בדיקת שמיעה דחופה כולל טימפנומטריה ( להערכת תפקוד אוזן תיכונה ).ובדיקה יסודית של האוזן תחת מקרוסקופ. אשמח לקרוא את התוצאות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)