חשיפה לרעש בלתי נסבל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/03/2014 | 02:47 | מאת: גילית

לפני חודש נחשפתי לצפירה חזקה בבניין סגור.חשתי כאב כבר במיידי.אני סובלת מאז מתחושה של אטימות,לחץ ב-2 האוזניים ,כאבים וטינטון.אני מודעת לכך שטינטון זאת בעייה שיכולה להיות ממושכת.עברתי בדיקת שמיעה והכל תקין.שאלתי היא כזאת-מתי התחושה של הלחץ והכאב תפוג באיזה טווח?והאם ייתכן שזה נזק לטווח ארוך ואצטרך לחיות עם זה?האיכות חיים שלי נפגעה מאוד.(בת 46)

31/03/2014 | 20:10 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גלית יש הנותנים סטרואידים אם הטנטון נמשך יותר משבוע אך אין הסכמה כללית בנושא זה. חשוב להמנע מחשיפה נוספת לרעש חזק. בכל מקרה התופעה תמוזער. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)