המשך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2014 | 20:49 | מאת: שלמה

שכחתי לציין כשאני מסובב את הראש הצידה לפרק זמן כשאני מחזיר את הראש או שכאילו התמונה נמרחת או שהעולם מישהו מטלטל אותו. עוד משהו מפריע לי אני בעבודה עובד באןפן חלקי מול מחשב כשאני קורא מהמסך הראש שלי כאילו נופל או מאבד את הקורדינטציה הרגשה שקשה לתאר אותה.בדיקת עיניים תקינה חוץ מדבר יחיד שהרוםא אמר והוא יש בעיה בריכוז עיניים ואמר תתרגל אצ תרגול האצבע שמקרבים ומרחיקים מהאף.מה הסימנים האלה רומזים???!!!!

31/03/2014 | 20:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלמה הפרעות במיקוד ובתחושת מרחק רואים לעיתים אצל חולי מיגרנה. אם המקור ראיתי - הכתובת - נוירואופתלמולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)