סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2014 | 18:49 | מאת: ס.מ

אני סובלת מסחרחורת בשכיבה כשנה וחצי,אבל יש עוד תופעה שנראית לי מוזרה,אני עושה עיסוי מדי חודש בצוואר ובגב,כל פעם שהמעסה נוגעת לי בצוואר אני מייד מסתחררת,הציעה לי לעשות טיפול לצוואר משהו כמו Cupping בהתחלה זה מסחרר אותי אבל אחכ אני נרגעת לכמה ימים. מה זה יכול להיות???איזה בדיקות עליי לעשות???

31/03/2014 | 19:54 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך במצב כשלך הייתי פונה לאורתופד מומחה לעמוד שדרה. דרכו ניתן לברר מקור עמו"ש צווארי לסחרחורות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)