טינטון 4 חודשים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2014 | 13:47 | מאת: m/zm

לכבוד דר" דוד אחרי 4 חודשים שעברתי מעט טיפולים כרגע באופן כמעט קבוע יומיים כמעט נעלם והכל בסדר בסדר יש אומנם מעט רעשים בווליום נמוך פתאום הרעשים עולים בצורה חזקה יומיים ושוב נעלמים זה משהוא שקורא רק לי .מה ניתן לעשות . האם ביומיים שאני מרגיש טוב כדי להחזור לפעילות קושר גופני " בתודה מראש

31/03/2014 | 19:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אם אתה בריא גופנית בהחלט פעילות גופנית מומלצת, לא רק בימים שהטינטון נחלש אלא גם כשמתגבר.פעילות גופנית מרגיעה - דבר חשוב למזעור התגובה לטנטון. לא ציינת איזה טיפול קבלת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)