דלקת אזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/03/2014 | 09:56 | מאת: עינב

שלום. לפני שבוע הייתה לי דלקת באוזן ימין. קיבלתי אנטיביוטיקה למשך 10 ימים. רציתי לשאול למה אני מרגישה שהשמיעה שלי ירדה.. אני שומעת את הסביבה טיפה יותר חלש ממה שאני זוכרת שהייתי שומעת, ואת עצמי אני שומעת קצת יותר מעומעם. אפילו אמרו לי שאני מדברת בקול. יש לציין שאני חשה כי השמיעה נחלשה בשתי האזניים. ממה נובעת התחושה הזו גם באוזן השנייה? האם אני צריכה להמתין עוד קצת וזה יישתפר? או כדאי ללכת שוב לרופא?

18/03/2014 | 12:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עינב כדאי לעבור בדיקת שמיעה. לפי תוצאות בדיקת השמיעה רופא אא"ג מסוגל לכוון טוב יותר את הטיפול. לא מומלץ לחכות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)