טינטון ממושך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/03/2014 | 14:49 | מאת: דן

שלום דר אני בן 38 ומזה כשנה וארבעה חודשים אני סובל מטינטון רצוף ללא הפוגה במשך כל שעות היממה שנשמע מהמוח שנגרם לאחרהדלקת חריפה באוזן ימין שנאטמה לשלושה שבועות שבמהלכן החל הטינטון טופלתי רק במוקסיוויט למשך 10 ימים ללאנהטבה גם לאחר דיקור עור התוף ושאיבת המוגלה לא הייתה הטבה בבדיקת שמיעה בזמן הדלקת הייתה ירידה מעורבת דו צדדית בכל התדרים שנעלמה לאחר כחודשיים ונותרה ירידה אסימטרית בינונית בשתי האוזנייםנרק בתדריםנ6000-10000 לעיתים בעיקר בשעות הבוקר שחאחר השינה הטינטון נחלש לא נעלם ולאחר מכן שוב מתחזק האם יש עוד סיכוי סביר שהואנייעלם פיזית לחלוטין גם לאחר תקופה ממושכת של שנה וארבעה חודשים?

18/03/2014 | 11:59 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דן הסיכויים לא גבוהים שהטינטון יעלם פיזית לאחר תקופה כה ארוכה אך ניתן למזער המיטרד בצורה ניכרת ע"י מיסוך חלקי וטכניקות קוגניטיביות עם שליטה על תשומת הלב. לע"ק מכשיר שמיעה עשוי למסך הטינטון מעבר לשיפור השמיעתי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)