טינטון העקבות חשיפה לרעש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/03/2014 | 09:07 | מאת: טליה

לפני שבוע וחצי נחשפתי לרעש בעוצמה גבוהה .בעקבות תלונותי על לחץ,אטימות כאבים וטינטון נשלחתי לבדיקת שמיעה שיצאה תקינה לחלוטין.כרגע אין שיפור במצבי.אילו בדיקות מקובל לעשות להמשך בירור בדרך כלל?והאם יש סיכוי בכלל שכל התופעות ייעלמו? האם ייתכן שהטינטון יישאר לתמיד?יש לציין שאני לא מצליחה לישון מרוב שזה מפריע לי.(נחשפתי לרעש עם דציבלים גבוהים יחסית מעל 110)

18/03/2014 | 09:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לטליה שלום רב יש הנותנים טיפול ע"י סטרואידים עם הופעת טינטון ממושך בעקבות חבלת רעש. הטיפול יעיל ככל שמקדימים לתת כאשר אחרי שבועיים היעילות אפסית. כמובן יש סכוי טוב שהטינטון יחלוף ללא כל טיפול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)