שעווה באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/03/2014 | 11:43 | מאת: לירון

סובלת משעווה רבה באוזניים ולכן נאלצת לבצע שאיבה לעיתים תכופות, בערך כל 3 חודשים, אצל רופא א.א.ג. האם פעולה זו לעיתים כה תכופות יכולה לגרום לנזק בשמיעה. האם השאיבה היא בטוחה וללא תופעות והשלכות לגבי האוזן והשמיעה? אציין ששמיעתי תקינה אך עם לקוי בשמיעה של הצלילים הגבוהים. כמו כן סובלת מטנטון קבוע. בת 40.

09/03/2014 | 23:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון נקוי שעווה תחת מקרוסרופ ולא שטיפה או בצורה עיוורת , היא בטוחה. שעווה שחוסמת את האוזן לרעש חיצוני עשויה לגרום לתחושת התגברות הטינטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)