טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/03/2014 | 22:42 | מאת: נעמה

שלום ד"ר בן-דוד אני סובלת מטינטון בשני האוזניים כ-4 שנים (בת 25). הטינטון לרוב לא מפריע לי לתפקד באופן נורמלי בחיי היום-יום. עם זאת, בתקופה האחרונה אני שמה לב לטינטון והוא מפריע לי-האם זה נובע מלחץ שגורם לכך שהמודעות שלי לטינטון גוברת, או שיכולה להיות החמרה אובייקטיבית במצב? שאלה נוספת: רופא מומחה המליץ לי בזמנו לא להשתמש בעזרים חיצוניים כמו ממסכי קול או תרופות ופשוט להתרגל. האם אתה ממליץ אחרת? אם כן-על איזה טיפול אתה ממליץ כיעיל ביותר? תודה מראש, נעמה

09/03/2014 | 22:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נעמה אכן מתח מכל סיבה אחרת עלול להחמיר טינטון קיים כי בזמן מתח החושים חדים וכל מטרד מוחמר. ממיסוך חלקי ע"י רעש לבן אכן עוזר בתהליך ההסתגלות לטינטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)