טינטון שעוצמתו התגברה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/03/2014 | 16:55 | מאת: גלי

לפני שבועיים התעוררתי משינה עם אוזן סתומה וצפצופים חזקים. ניסיתי לשחרר את הסתימה על ידי לחיצה על האוזן אך ללא הצלחה. בבוקר תחושת הסתימה עברה אך הצפצופים נותרו. ברצוני לציין שסובלת מטנטון כבר 3 שנים. כאשר התחלתי לחוש בטנטון הוא היה חזק ובלתי נסבל אך במשך הזמן כנראה התרגלתי עד להתעלמות מלאה מהצפצופים. כרגע מרגישה שוב כפי שהרגשתי כאשר הבעיה התפרצה לראשונה. חוששת מהחמרה במצב. מה עושים?

04/03/2014 | 05:51 | מאת: אתי

אני סובלת מטיניטוס כבר 5 וחצי שנים ברציפות הרעשים מפריעים לי מאוד לא מסוגלת לפעמים לחשוב או לתפקד בעבר לפני 5 שנים הייתי יותר סובלת היום פחות רעש אבל יש לי חרדות בגלל זה ופחדים מה יהיה יעבור לא יעבור? השאלה שלי היא האם ההמופאתיה תעזור לי להירגע בנתיים אני צריכה ללכת למכון גל שמטרתו לעזור לי לנסות להתרגל בנתיים למצב שיתנו לי כלים איך להתנהג במצבי ואנסה גם לקחת תרופות מרפא סיניות לרגיעה רציתי לקבל חוות דעת מיקצועית על כך האם הטיפולים שאעשה נכונים לי לעשות כך רצוי תגובת מומחה בענין תודה אורנה

04/03/2014 | 11:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אתי הדברים שעוזרים למזעור התגובה לטינטון הם טיפול קוגניטיבי עם תרגול שליטה בתשומת הלב וכן מיסוך חלקי בשיטת הTRT. נדמה לי שבמכון גל יש מכשירים שעוזרים למיסוך חלקי זה. בברכה ד"ר בן דוד

04/03/2014 | 11:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גלי לדעתי יש לבצע בדחיפות בדיקת שמיעה לברר אם לא חל לקוי שמיעה פתאומי באוזן זו. הטיפול יעיל רק אם מבוצע קרוב לארוע. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)