בעיה של סחרחורות וכאב באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/09/2008 | 21:18 | מאת: מוטי

שלום יש לי בעיה אני בן 28 והלכתי לאף אוזן גרון בגלל בעיה באוזן שמאל שלא פתרו לי אותה יש לי כול הזמן מין סחרחורת מהבוקר עד שאני הולך לישון וזה קורא בפרט מאמץ שאני עושה או שאני יורד במדרגות ואז מתחיל לי בחילות ואני נעשה ישר חרד ומפחד אולי אתם הצוות המומחה יכול לעזור לי על איזה טיפול או רופא מתאים יכול לעזור לי חוץ מאף אוזן גרון שלא עזר לי שעשיתי את כול הבדיקות הוא אמר שהכול תקין אז מה יכולה להיות הבעיה אבקש תשובה מקצועית בקשה תודה.

02/09/2008 | 15:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אנא פרט איזה בדיקות עברת.אין לי יכולת ליעץ ללא נתונים מפורטים יותר ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)