בעיות בנסיעה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/04/2009 | 22:43 | מאת: יונתן

שלום, (אני בן 18.5) מאז ומתמיד סבלתי מבחילות כשעליתי על מטוס או בנסיעה ארוכה במכונית או באוטובוס .בזמן האחרון זה החמיר אפילו בנסיעה של רבע שעה באה לי פתאום הרגשה של רצון להקיא וכשאני יורד או יוצא מהאוטובוס אז יש לי סחרחורות ואני מאבד כוח. הייתי רוצה לדעת מה לעשות ואיך לטפל בזה?והאם זה חמור ולמה זה החמיר ? תודה רבה

14/04/2009 | 12:59 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום המדובר במחלת תנועה אשר מעבר לנטיה אישית בד"כ חמורה יותר אצל הסובלים ממיגרנה וכן לאחר חבלות ראש עם זעזוע מח. קימות תרופות אשר ממתנות את התגובות של בעיה זו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)