בעיות שווי משקל וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/03/2009 | 14:03 | מאת: אנה סהר

לפני כ8 שנים עברתי תאונת דרכים בה פגע בי רכב מאחור שהדף אותי על הרכב שלפני. מאז אני סובלת מכאבי ראש חריפים המופיעים כפעם עד פעמיים בחודש (שלא היו בעבר), סובלת מסחרחורות, לא מסוגלת להביט על חפצים/עצמים/אנשים בתנועה - למשל קרוסלה או תלמידים רצים(בהיותי מורה לחנ"ג), סובלת מאיבוד שווי משקל רגעי שבו נתקלת בקירות או כמעט מועדת, ימים שלמים של איבוד שווי משקל. בעבודה איני מסוגלת להדגים לתלמידים פעולות שונות וכאמא ילדי סובלים מחוסר יכולת לשהות איתם בגני שעשועים, לנדנד או לסובב בקרוסלה. אני סובלת מטינטון וכן מנימלול ביד שמאל. הופנתי לרופאים שונים ובדיקות שונות אך לא נמצא גורם או סיבה לכך.הסבל לא עבר רק הולך ומחמיר אך בהעדר שם וטיפול למצבי עלי להמשיך בחיי היום יום ונסיון להתגבר על הקשיים. האם ישנה מרפאה שתוכל לבחון את בעיות שווי המשקל היום על מנת להשוות לבדיקות הקודמות ולמצוא שינויים/טיפול?

25/03/2009 | 12:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום כאבי הראש הממושכים ,הפרעות היציבות והנימול ביד שמאל יכולים לרמוז לכוון פתולוגיה בעמוד שידרה צווארי.אשמח לדעת איזה בדיקות עברת ואז אוכל ליעץ להמשך ברור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)