טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/08/2008 | 22:10 | מאת: דנה

מי זה כמה חודשים אני סובלת מטינטון באוזן ימין. לעיתים אני גם מרגישה אוזן סתומה וכואבת. בדיקת שמיעה העלתה ירידה קלה בשמיעה. מצד שמאל הכל תקין. לאחר שעשיתי בדיקת MRI אשר יצאה תקינה אמרו לי שאני צריכה ללמוד לחיות עם זה. רציתי לדעת מה דעתך והאם העובדה שזה רק באוזן אחת צריכה להדאיג אותי ואולי אני צריכה לעשות בדיקות נוספות? תודה

31/08/2008 | 23:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דנה אם MRI ,תקין בסבירות גבוהה ביותר שאין מקור מסוכן כגון גידול לתופעה. יש אמצעים להפחית את מיטרד הטינטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)