סחרחורת מתנועות חדות ומהירות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/08/2008 | 08:33 | מאת: מאיה

לפני כחודש שטתי בסירה קטנה (בוונציה), כשירדתי מאחת הסירות חטפתי סחרחורת קשה. לפני כן לא הייתה לי בעייה של סירות. נכנסתי מאד ללחץ, גם ככה אני נוטה לחרדה. מאז אני מפחדת לעשות תנועות חדות או להגיע למצב של נדנוד, או תנועה בה אני יכולה להסתחרר. האם יכול להיות שזה היה חד פעמי? האם אני יכולה לשוט שוב מבלי להרגיש את הסחרחורת? פעם הייתי יכולה להשתולל עם הילדים...אפילו לעשות גילגולים על מזרן אך בפעם האחרונה שעשיתי זאת כל העולם הסתובב לי (לפני הטיול לונציה)....מאז אני לא עושה אף תנועה מיותרת. נבדקתי אצל רופטת משפחה- בדיקה שגרתית. נבדקתי אצל רופא עיינים- הכל בסדר. למה אני כל-כך רגישה ולא יכולה להיות משוחררת כמו פעם???

31/08/2008 | 22:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מאיה לא ברור לי מה היתה סיבת הסחרחורת שלך .מכל מקום אם זו היתה סחרחורת ראשונה מתוך בריאות שלמה והבדיקות הרפואיות היו תקינות ,כל הסיכויים שזו תופעה חד פעמית וחשוב לחזור לחיים רגילים . ההמנעות שומרת על תחושת חרדת הסחרחורת על "אש קטנה" ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)