גורם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/08/2008 | 00:21 | מאת: גיל ר

שלום לפני חודשיים היה לי התקף ראשון עד כה של סחרחורות קשות מסוג BPPV שחלף לאחר 3 ימים עם טיפול פיזיותרפיסטי מאז אני כל הזמן חושב ומנסה להזכר אם היה טריגר לכך. ברצוני לשאול כמה אחורה לחפש? האם בלימת פתע שהיתה חודש לפני תחילת ההתקף יכולה היתה לגרום לכך? או האם לחפש כגורם רק דברים שקרו יום יומיים לפני תחילת התקף הסחרחורות? תודה

26/08/2008 | 11:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גיל ברוב המקרים אין גורם ברור לBPPV,לאחר גיל 50 הסיבה העיקרית היא גיל.הרקמות פחות חסינות בפני נשירת האוטוליטים.לפני גיל זה תתכנה סיבות אחרות כגון חבלת ראש, מיגרנות, דלקת וירלית של העצב הווסטיבולרי.מכל מקום , לדעתי לא כל כך חשוב מה הגורם. חשוב להיות בטוח באבחנה . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)