רעשים באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/08/2008 | 06:32 | מאת: אודי

שלום, אמא שלי בת 76 ובזמן האחרון היא מתלוננת על רעשים באוזניים כאילו מתרחשת מסיבה סביבה כל הזמן, הרעש גורם לה לכאבי ראש ועצבנות יתר. בבדיקת אוזניים שנעשתה נאמר לה שיש לה ירידה ברמת השמיעה שהיא נורמלית גילה ושניתן לפתור זאת בעזרת מכשיר. ברצוני לדעת מה הגורם לרעשים אלה וכיצד ניתן להפסיקם. תודה.

15/08/2008 | 19:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לאודי שלום קשה לדעת את הסיבה המדיקת לרעשים באוזניים ללא פרטים נוספים.אם כי ברב המקרים כשהטינטון דוצדדי, הסיבה אינה ממקור מדאיג. יחד עם זאת אשמח לקבל פרטים נוספים כגון גיל מחלות נוספות ברורים שעברה והאם ליקוי השמיעה סימטרי. בברכה ד"ר בן דוד

25/08/2008 | 19:39 | מאת: אודי

לד"ר יעקב בן דוד שלום, בהמשך לשאלתך, אמא שלי בת 67 מטופלת בתרופות לדילול דם עקב שני מרים של אירוע מוחי (לא קשה) בעבר לפני כ- 8 שנים. בנוסף היא נוטלת תרופה להורדת לחץ דם. בחודשים האחרונים סבלה מנפיחויות בפנים ןבצוואר ונאלצה אפילו להתאשפז וזאת לפי הרופאים ככל הנראה מהתרופות שלקחה (עדיין לא בטוחים לגמרי), החלפנו מספר פעמים את התרופות ובשלב זה כבר חודש אין נפיחות. כיום לאחר בדיקת מומחה א.א.ג היא ממתינה לבדיקות באוזניים ועדיין סובלת מרעשים (בא והולך) בשתי האוזניים באופן שווה. אשמח לשמוע את תגובתך.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)